Rebate RM200 + Free Gift. Tebus Sekarang!

Rebate RM200 + Free Gift. Tebus Sekarang!

Coway Storm 2

RM70.00RM3,190.00

Coway Storm 2

RM70.00RM3,190.00

Spesifikasi Coway Storm 2

CIRI-CIRI

➡️ Dwi Fungsi (Kipas & Penapis Udara)
➡️ Ada 4 Fungsi Tahap Tapisan
➡️ Coverage sehingga 50 m2
➡️ Powerfull Turbo Fan
➡️ Power Consumption – 42 w
➡️ Berat – 12kg ( Portable)
➡️ Purification Mode – Smart/Turbo/Haze/Sleep
➡️ Dilengkapi Dengan Copper Hepa Filter (H13) – 50 % Lebih Luas

KELEBIHAN

➡️ Mampu Menyahaktifkan Virus Covid 19 & Omicron sehingga 99.99%.
➡️ Menyingkirkan bakteria, virus & juga black mold di udara.
➡️ Coverage lebih luas serta menyeluruh.
➡️Sesuai bagi yg ada alahan, Asma, Resdung, Sinus dan kerap Demam.
➡️ Bersihkan udara lebih efisien & lebih berkesan.
➡️ Memerangkap debu, habuk , rambut, bulu2 binatang yg berterbangan di udara.
➡️ Mengurangkan bau busuk & kepam.
➡️ Mengurangkan bau & asap rokok.
➡️ Membantu mengurangkan masalah jerebu.
➡️ Angin kipas sehingga 10 meter.
➡️ Menurunkan suhu ruang/bilik.
➡️ Sangat Jimatkan Elektrik.

 

Penapis udara storm 2 mempunyai kelebihan kecekapan berganda berbanding model sebelumnya storm. Pengaliran udara yang sangat hebat dengan fungsi kipas di hadapan dapat memastikan pengedaran udara sejauh 10 meter sekaligus dapat memerangkap habuk dan debu halus di segenap ruang dengan lebih efisien

Maklumat Tambahan Coway Storm 2

Penapis Udara Storm 2

Penapis Udara Coway Storm 2 adalah versi terbaru dengan penapis udara ditakrifkan semula di mana ia dapat memenuhi keperluan lebih luas, lebih kuat dan lebih senyap dalam penggunaan dan pada masa yang sama ia dapat memberi anda nilai dua kali ganda.

Coway Storm 2 50% lebih perlindungan dengan penapis HEPA tembaga (H13). Generasi kedua modelnya, penulenan udara STORM II dilengkapi dengan penapis HEPA Kuprum (H13) yang boleh membuang bakteria bawaan udara, virus dan acuan hitam. Semua penapis adalah sehingga 50% lebih besar daripada pendahulunya.

Dengan luas permukaan penapis yang diperbesarkan, ia mampu mempunyai liputan penulenan udara yang lebih luas dan membersihkan lebih banyak zarah bawaan udara berbahaya yang tidak kelihatan.

Coway Storm 2 55mm LEBIH BESAR kipas turbo yang berkuasa. Lebih besar adalah lebih baik dalam kes ini, kipas terbina adalah 55mm lebih besar daripada model generasi pertamanya, memberikan aliran udara yang lebih kuat dan pengalaman peredaran udara yang dipertingkatkan.

Peredaran udara Coway Storm 2 memiliki 2.5 kali lebih kuat. Kecekapan peredaran udara dalaman yang tinggi dengan aliran udara mencecah sehingga jarak 10 meter,

memastikan nafas yang menyegarkan dari setiap sudut yang boleh difikirkan.

Coway Storm 2 sekurang-kurangnya memiliki 35% kurang penggunaan tenaga. Coway STORM 2 hanya menggunakan sehingga 42W, ia telah mengurangkan penggunaan kuasa sebanyak 35% yang mengagumkan berbanding pendahulunya. Membolehkan pengguna menikmati penggunaan berterusan tanpa sebarang kebimbangan mengenai peningkatan bil elektrik.

Selain itu, penjanaan hingarnya telah dikurangkan sebanyak 22% kepada maksimum hanya 45.2 desibel. Menyediakan operasi senyap-bisik untuk masa rehat yang berkualiti tanpa gangguan bunyi.

Coway Storm 2 menawarkan penulenan udara termaju terhadap alergen seperti debunga dan habuk, asap rokok, bau haiwan peliharaan, bau badan manusia, gas berbahaya daripada aktiviti harian seperti memasak, membersih, mengecat dinding dan banyak lagi. Pembantu rumah yang membantu dalam memastikan ruang kediaman anda bersih dan selamat.

Coway Storm 2 juga memiliki Mod Jerebu yang pintar dan sangat berkesan melawan kualiti udara dalaman yang tidak ideal dengannya peredaran tiga hala (lebar, depan dan atas), mengelakkan pencemaran udara dalaman.

Coway Storm 2 menggabungkan teknologi pintar terkini untuk penderia habuk dan cahayanya, serta penunjuk pintar untuk memaklumkan pengguna tentang kualiti udara masa nyata.

  • KuasaMenghidupkan dan mematikan produk.

  • Arah Aliran UdaraLaraskan aliran udara pilihan anda berdasarkan peredaran atas, hadapan dan lebar.

  • Kelajuan kipas Laraskan kelajuan kipas mengikut keperluan anda.

  • Mod – Laraskan mod fungsi pilihan anda dengan pilihan Pintar, Turbo, Jerebu dan Tidur.

  • Cahaya – Menghidupkan dan mematikan lampu untuk kualiti udara & penunjuk ukuran habuk.

  • Kualiti Udara/ Kunci Kanak-kanakAnda boleh memilih saiz habuk untuk paparan ukuran & kunci atau buka kunci tetapan dengan menahan butang ini selama 3 saat.

Coway Strom 2 adalah satu pemilihan yang berbaloi dan sempurna. Pembersih udara Coway Storm 2 yang andal menyediakan penjagaan udara secara senyap dan meningkatkan kesan penyejukan dengan aliran udara berbilang arah yang lebih besar, manakala anak baharu di blok – Penghawa Dingin Coway menawarkan keselesaan yang sejuk. Bersama-sama, mereka berdua saling melengkapi dengan sempurna untuk berehat yang menyeronokkan.

Sistem penapisan udara Coway STORM 2 memiliki 4 langkah bagi memastikan persekitaran dalaman yang lebih bersih dan selamat dengan mengeluarkan sehingga 99.999% habuk ultra halus dan 99.9% virus bawaan udara, bakteria dan acuan hitam.

4 Langkah Penapisan :

1. Pre Filter – Menapis zarah yang lebih besar seperti rambut dan habuk haiwan peliharaan.

2. Fine Dust Filter – Menapis zarah yang lebih kecil dan kecil seperti habuk halus.

3. Double Deodorisation Filter – Menghilangkan bau, asap rokok dan gas berbahaya.

4. Copper HEPA Filter (H13) – Membuang bakteria bawaan udara, virus dan acuan hitam.

 

Spesifikasi Coway Storm 2

Video Coway Storm 2

Apa Kata Mereka Berkenaan Coway Storm 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coway Storm 2”

Your email address will not be published.

Quality
Service

Produk Coway