Rebate RM200 + Free Gift. Tebus Sekarang!

Rebate RM200 + Free Gift. Tebus Sekarang!

Coway Dazzie

RM60.00RM170.00

Coway Dazzie

RM60.00RM170.00

Spesifikasi Coway Dazzie

Ada 2 Pilihan Warna

➡️ Pebble Grey
➡️ Porcelain White

Jenis Tapisan: Coway NanotrapTM
Kapasiti Air Yang Boleh Set Dengan Sentuhan :
– 250ml
– 500ml
– 1000ml
– Continuously (Unlimited)
Suhu: Panas, Sejuk, Biasa & Suam.
Lain-Lain Ciri:
– One Touch Control (Hanya sentuhan sahaja diperlukan utk suhu & kapasiti air yg diperlukan)
– Sinaran UV Light (Membunuh Bakteria & Virus)
– Saiz Yang Kecil (Jimat Ruang) =>Lebar : 180mm, Tinggi : 385mm

Maklumat Tambahan Coway Dazzie

Penapis Air Coway Dazzie Minimalisme selaras dengan fungsi melalui reka bentuk yang cekap ruang yang inovatif.

Penapis Air Coway Dazzie mewujudkan penanda aras baharu untuk keanggunan dan kecekapan, membuktikan bahawa prestasi unggul boleh dicapai dalam reka bentuk yang kompak.

Penapis Air Coway Dazzie direka untuk mereka yang inginkan gabungan gaya dan kesederhanaan yang lancar dalam rutin harian mereka, menyediakan akses mudah kepada air minuman bersih di rumah, penulen air yang menjimatkan ruang sesuai dengan sempurna dan estetik pada mana-mana meja.

Penapis Air Coway Dazzie sesuai dengan mudah ke dalam rumah anda dengan reka bentuk langsing dan estetik yang mengekalkan dapur moden dalam fikiran. Inovasi ini membolehkan anda mengosongkan ruang atas meja anda untuk lebih banyak perkara yang anda perlukan. Tersedia dalam dua pilihan warna yang bergaya – Porcelain White dan Pebble Grey yang anggun melengkapkan estetika isi rumah anda.

Biarkan kreativiti reka bentuk dalaman anda mengalir mengikut aliran air bersih tulen tanpa had yang boleh disediakan oleh Penapis Air Coway Dazzie. Penapis air kontemporari sebati dengan ruang yang berbeza untuk keperluan anda, selain daripada dapur dan pantri pejabat.

Penapis Air Coway Dazzie ada untuk keperluan harian anda dari pagi hingga malam. Ia didatangkan dengan empat suhu air pratetap, sesuai untuk menyediakan susu formula bayi (45°C), teh (70°C), kopi (85°C), malah mee segera atau telur rebus (98°C). Penulen air juga dilengkapi dengan paip tambahan dan volum pratetap percuma, memudahkan pengalaman pengekstrakan air untuk cawan (250ml), botol (500ml), periuk (1,000ml) dan aliran berterusan.

Penapis Air Coway Dazzie Keluarkan aliran air panas dan ambien tanpa had serta-merta, dengan tangki 1 liter khusus untuk air sejuk. Kekal terhidrat dengan air ditapis Coway NanotrapTM yang berkesan menghapuskan sehingga 99.999%* Murine Norovirus daripada air paip sambil mengekalkan paras air pelepasan yang minimum.

Penapis Air Coway Dazzie secara automatik UV mensterilkan faucet selama 25 minit selepas 6 jam tidak aktif, menghapuskan sehingga 99.9%** bakteria seperti E.coli, S.aureus dan P.aeruginosa.

 

CIRI-CIRI Coway Ais

1.    Sleep Mode – Jika tidak digunakan selama satu jam, Coway DAZZIE akan masuk ke Mod Tidur untuk mengurangkan penggunaan tenaga.

2.    Child Safety LockMemastikan kanak-kanak kecil selamat daripada kemalangan air panas melecur.

3.    Extenden Faucet – Faucet dipanjangkan percuma untuk menukar bagi mengelakkan percikan air panas semasa proses pengekstrakan.

 

SPESIFIKASI

1. Kapasiti tangki:

  • Direct Flow Ambient Water
  • 1.0 Litre Cold Water
  • Instant Hot Water

2. Dimensi (W x D x H): 180 × 340 × 385 mm

3. Penggunaan tenaga: 2230W – 2720W

4. Berat bersih: 7.6 kg

5. Sistem tapisan:

Coway NanotrapTM
Plus Inno-Sense (D) (Post-Carbon + Fine Filters)

Spesifikasi Coway Dazzie

Video Coway Dazzie

Apa Kata Mereka Berkenaan Coway Dazzie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coway Dazzie”

Your email address will not be published.

Quality
Service

Produk Coway