Kenapa Coway Pilihan Terbaik Dari Segi Pilihan Produk & Juga Kerjaya?

Coway ada pelbagai produk iaitu penapis air, penapis udara, tilam coway, bilik air coway dan penapis air luar. Penapis air coway meningkatkan kesejahteraan keluarga anda dan dapat menikmati air yang bersih dan bertapis dari pelbagai model pilihan yang disediakan. Penapis udara coway pula memelihara dan melindungi anda dan keluarga anda daripada bacteria, virus, dan segala kotoran. Coway juga menyediakan aksesori bilik air coway yang berteknologi canggih dan bermanfaat untuk kita semua. Tilam coway yang sangat selesa dan dapat merawat orang yang mempunyai masalah tulang belakang. Akhir sekali, penapis air luar ni juga penting kerana berfungsi menapis air dari luar rumah ke dalam rumah kita.

Selain itu, coway menghasilkan air beralkali yang bersifat antioksidan dan sihat tubuh badan selain mengekalkan mineral yang diperlukan oleh tubuh. Teknologi nanotrap dan NF membrane juga ada pada coway iaitu menapis segala kotoran, klorin dan bakteria berbahaya yang terdapat pada punca air termasuklah logam berat, karat, pasir, habuk, bakteria berbahaya, alga, kulat dan sebagainya. Coway juga menawarkan servis secara berkala setiap 2 bulan secara percuma. Selain itu,coway juga beri warranty penuh sepanjang kontrak sewa beli. Harga coway juga mampu milik. Pembayaran yang sangat murah serendah RM65 sebulan. Anda boleh menikmati air dan udara yang bersih dan ditapis.

Kenapa pilih coway? Sebab kualiti terjamin, jenama nombor 1, pilihan rakyat Malaysia dan halal sah Jakim. Kelebihan yang ada pada produk coway mempunyai sijil SIRIM, memenangi award pada tahun 2018 superbrand pilihan ramai rakyat Malaysia, memenangi award platinum 2017,2018,2020 & 2021 brand terbaik dan mempunyai sijil halal diiktiraf JAKIM. Ini semua antara kelebihan yang ada pada coway.

Beza antara coway dengan cuckoo dari segi harga coway lebih mahal sedikit berbanding cuckoo lebih kurang RM10 beza. Dari segi service, cuckoo sediakan setiap 4 bulan service sanitasi, coway pula sediakan setiap 2 bulan service sanitasi. Dan kapasiti tangki coway lebih besar dari cuckoo sebab itulah coway lebih mahal sedikit. Yang penting lebih kerap dicuci lebih bersih air yang kita minum setiap hari.

Coway juga menawarkan kepada seluruh rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan tambahan yang lumayan di Coway. Kelebihan menjadi agen coway ialah kerja dari rumah sahaja (part time/ full time), komisyen permulaan RM1500-RM8000, waktu bekerja yang fleksible, bahan marketing dan skrip closing disediakan dan yang paling penting tidak perlu simpan dan pegang stok. Kriteria untuk menjadi agen coway ialah warganegara Malaysia dan umur 18 tahun ke atas, berminat dengan business online, lelaki atau perempuan, mempunyai laptop dan komputer sendiri, dan bersedia untuk belajar dan diajar. Tiga sebab anda perlu join kami. Pertama, kami sediakan bahan marketing. Kedua, kami sediakan full skrip untuk close customer. Ketiga, kami pakar online marketing.

Ini bukan laman web rasmi Coway. Laman web ini dimiliki oleh Coway Authorized Health Planner; Puan Nur Afirah Shaarmeezam [596853]. Semua maklumat dalam laman web ini dihasilkan dari laman web rasmi Coway Malaysia www.coway.com.my dan maklumat berbeza dari laman web rasmi tidak akan disabitkan ke atas Coway (M) Sdn. Bhd.

Copyright 2021 © Cowayafirah